top of page
  • Writer's pictureCasian Șoneriu

Avantajele muncii în echipă în domeniul marketingului online

Atunci când spui ”marketing”, așterni de fapt o mulțime de termeni care combinați au ca obiectiv creșterea vizibilității și facilitarea procesului de vânzare pentru companii. 


Atunci când spui ”agenție de marketing”, te gândești la oameni creativi și pragmatici, care își unesc forțele pentru a crește eficiența rezultatelor pe proiectele în care sunt implicați. 


În cei peste 7 ani de marketing online, am învățat că pentru a obține rezultate remarcabile în acest domeniu, este obligatoriu să te înconjori de specialiști care să facă vizibil diferența în nișa lor. Există marketerul bun la toate? Cu siguranță nu! Și nici nu este indicat să forțăm un specialist să devină multi-funcțional. 


Ce soluții există? Poți să creezi o echipă de oameni dedicați și dornici să lucreze împreună pentru a-și aduce contribuția în proiecte de anvergură. Și desigur, dacă tot discutăm despre marketing, lasă-mă să-ți prezint o serie de avantaje ale acestui demers. 


Postura clientului - Apelezi la o echipă de specialiști în marketing. De ce avantaje te bucuri?


Experiența - Zicala ”unde-s mulți puterea crește” se aplică perfect în acest context. Când oamenii la care ai apelat au ani buni de experiență muncind specific pe 1-2 ramuri ale marketingului, afacerea ta este pe mâini bune. 


Flexibilitate - Business-ul tău face parte dintr-o micro nișă, iar tu crezi că e foarte greu de înțeles de către o echipă de marketeri. Ei bine atunci când research-ul se face la mai multe mâini, rezultatele sunt substanțial mai mari. În plus, dacă doar unul dintre membrii echipei a lucrat în trecut pe proiecte din nișa ta, atunci o să-i fie mult mai facil să transmită informația spre colegii săi. 


Scalabilitate - Într-o agenție precum Universum Media, echipa de marketing se modelează pe nevoile specifice ale proiectului. E nevoie de mai mulți oameni pentru că activitatea a crescut? No worries! Aducem oamenii potriviți alături de noi și lucrurile trec firesc la nivelul superior. 


Postura specialistului - Te alături unei echipe de specialiști în marketing. De ce avantaje te bucuri? 


Continuitate - Ce-și dorește un profesionist? Să aibă mereu proiecte interesante în cadrul cărora să-și aducă contribuția.


Dezvoltare continuă - Când te înconjori de specialiști în domeniul tău, ești inspirat și încurajat să te dezvolți, să depășești zona de confort și să încerci noi experiențe profesionale. 


Suport și acces la resurse - Așa cum era menționat mai sus, e normal să nu fii un profesionist universal care să le știe pe toate. Atunci când ai o echipă puternică alături de tine, lucrurile devin mai simple. Poți să vezi o altfel de abordare și să treci mai ușor peste anumite provocări. Unde mai pui că poți avea acces la resurse pe care e posibil să nu le fi accesat până la momentul respectiv. 


Noi la Universum Media Agency căutăm frecvent specialiști pricepuți și dedicați în marketing. Fie că vorbim despre freelanceri ori agenții în sine, odată ce ne unim forțele vom putea să impactăm un număr și mai mare de clienți. Vrei să pui alături de noi umărul la dezvoltarea unor proiecte la nivel național și nu numai? Completează formularul nostru și #DevinoPartener.


1 view0 comments

Comments


bottom of page