top of page

Despre noi

Suntem un grup de specialiști care consideră că marketing-ul eficient stă la intersecția dintre creativitatea care generează inovație și pragmatismul care aduce structură și permite măsurarea rezultatelor și reflexia acestora în creșterea business-ului.

Povestea noastră

Universum Media face parte dintr-un grup de companii care au rolul de a susține dezvoltarea unui mediu antreprenorial etic și performant. Combinând expertiza din zona de marketing cu cea de consultanță în business și tehnologie, am dezvoltat o combinație unică care reunește factorii care fac diferența în dezvoltarea, consolidarea și promovarea afacerilor.
 

Misiunea noastră este să punem în lumină companiile care crează valoare în lume, iar pentru asta, definim și implementăm strategii de marketing creative și inovatoare care gravitează în jurul viziunii lor și a obiectivelor măsurabile.

Valorile noastre

Perfecțiunea nu există, însă angajamentul nostru spre Excelență ne permite să tindem într-acolo. Ne propunem să atingem cele mai înalte standarde în fiecare aspect al activității noastre, de la strategiile de marketing până la implementarea acestora. Angajamentul nostru pentru excelență ne motivează să fim mereu la curent cu ultimele tehnologii și metode din industrie, garantând astfel soluții de marketing de cea mai bună calitate.

01

Excelență

Inovația continuă stă la baza evoluției. Ne angajăm să aducem idei noi și abordări originale în proiectele noastre, căutând constant să depășim barierele convenționale ale marketingului. Acest angajament pentru inovație înseamnă că suntem creativi și mereu în căutarea ultimelor tendințe și tehnologii, integrându-le în strategiile noastre pentru a oferi clienților soluții nu doar eficiente, ci și adaptate viitorului.  

02

Inovație

Operăm cu transparență totală și onestitate în toate interacțiunile noastre. Acest angajament ne face să oferim soluții în care credem și să ne respectăm promisiunile, asigurându-ne că toate strategiile și campaniile noastre sunt realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde etice. Integritatea ne ghidează deciziile și ne ajută să construim încredere și respect pe termen lung cu toți cei cu care interacționăm.

03

Integritate

Ne asumăm responsabilitatea pentru rezultatele muncii noastre și impactul acesteia asupra clienților și comunității. Privim această valoare ca pe o asumare față de noi înșine, clienții și partenerii noștri, dar și față de comunitate și mediu. Responsabilitatea ne motivează să evaluăm constant impactul muncii noastre și să ne îmbunătățim continuu practicile pentru a asigura cele mai înalte standarde de etică și profesionalism.

04

Responsabilitate

bottom of page